Cégünk, a Márkakő Kft 1990-ben alakult és kőbányászati vállalatként kezdte meg működését. Útépítési zúzalékot az építkezések kezdetekor alapfeltöltésekre járó utak készítésére használják

Vizes talajok szivárgó rendszerének kialakításához sportpályák alapkészítéséhez tiszta pormentes Útépítési zúzalékainkat ajánljuk.

Termékeink közt vannak a finom őrlemények melyek a hagyományos vakoláshoz használnak. Kerti murva illetve parkolók bejáratok kialakításához használható őrleményeink két méretben állnak rendelkezésre.

Viakolorozáshoz járólapok fektetéséhez  ágyazó rétegként használható 0/5-ös anyagunk is a termékeink között található

A vállalat felfogása és egyben alapvető mottója, hogy számunkra első helyen az ügyfél áll, célunk, hogy minden kérését, megrendelését, elképzelését a lehető legjobb áron és legjobb feltételek mellett tudjuk biztosítani.

Célunk, hogy ügyfeleink bizalmát már az első perctől kezdve elérjük és megalapozzuk a további együttműködés során.

A cég ezért is képes 25 éve a piacon jelen lenni és folyamatos profitot termelni, hiszen megrendelőink visszajárnak, illetve folyamatosan ajánlanak is minket rokonaiknak, ismerőseiknek is.

Szeretnénk, ha Ön is elégedett útépítési zúzalék megrendelőnk lenne, így a további pontokkal kívánjuk érdeklődését megragadni:

  • A  Márkakő Kft. 100%-os magyar tulajdonossal rendelkezik, aki 1999-ben vásárolta meg a Kft-t. Biztosíthatjuk, hogy a befektetése és pénze jó helyre fog kerülni a megrendelt útépítési zúzalék időben a megfelelő helyszínre fog kerülni.
  • A Márkakő Kft. jelenleg is kőbányászati tevékenységet folytat, számos megrendelőnk kéri az útépítési zúzalék megrendelést is. 2 telephelyen vagyunk elérhetőek: Piliscsaba-I védnevű mészkőbányában és Piliscsaba-I védnevű dolomitbányában. Budapesttől mindössze 31 km-re
  • Folyamatosan bővülő kínálatunk elemeit megrendelheti személyesen vagy telefonon is.
  • Kívánságára helyszínre szállítással is állunk rendelkezésére, különösen kedvező fuvardíjak mellett!
  • Az ár érték arányt cégünk a többi piacon lévő cég kínálatával 3 havonta összehasonlítsa annak érdekében, hogy a mi általunk nyújtott útépítési zúzalék szolgáltatás legyen a legkedvezőbb!
  • Professzionális munkatársakkal dolgozunk, ők biztosítsák a minőségi útépítési zúzaék előállítását.