A Márkakő Kft 1990-ben alakult és kőbányászati vállalatként kezdte működését.

Fő tevékenységünk a Pilisjászfalui Kis-Somlyó hegyi mészkőbányában a mészkő bányászata. Jövesztés után a kiváló minősítésű kőből (az ország legfehérebb dachsteini mészköve) a műköves szabvány szerinti osztályzással nemes őrleményt darálunk, frakciónkénti osztályzással. Konfekcionálás során 50 kg kiszerelésben kerülnek megrendelőikhez.

A terméket ömlesztett formában is értékesítjük. A bányánkban kitermelt követ feldolgozás során osztályozzuk  mint útépítési zúzalék többféle frakcióban ,  illetve a műköves szabvány szerinti osztályzását végezzük.

A feldolgozott kőanyagot megrendelésre kiszállítjuk a megrendelő által kért helyszínre. Teherautóink 12 17 27 tonna  kőszállításra alkalmasak. A termékeinket professzionális gépekkel állítják elő a kollégáink, akik már többéves tapasztalattal rendelkeznek.

A kőszállítási feltételeket időben és pontosan tartjuk be megrendelőink számára.

Miért a mi cégünket válassza, ha kőszállítást szeretne igénybe venni?

  • Amikor az ingatlan tulajdonosok vagy nagyvállalatok kőszállítást kívánnak megrendelni számos szempontot figyelembe kell venniük. A kőszállításhoz kapcsolódó kínálatok tizedes sokasága megtalálható a piacokon. A mi cégünk attól egyedülálló, hogy a kőszállítási árainkat és feltételeinket folyamatosan felülvizsgáljuk és a legkedvezőbb feltételek szerint alakítjuk.
  • Közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a cégünk, kőszállítási tapasztalatunk is ilyen hosszú távra nyúlik vissza!
  • 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozásról beszélünk, a magán tulajdonosok vagy nagy vállalkozások befektetett tőkéje biztonságban an, ha előre fizetik a kőszállítási árakat.
  • Más cégeknél előfordulhat, hogy későn érkezik meg a megrendelt termék vagy nem olyan minőségben történik a szállítás, mint ahogy számítottak rá. A cégünknél alkalmazott kőszállítási munkák során biztosítjuk a kiváló, hosszú távú minőséget és a pontosságot.

Kérjük keresse fel munkatársainkat, hogy Önnek is minél hamarabb rögzíteni tudjuk a kívánt szállítást és termékeket! Szükség esetén nagyobb megrendelésnél kedvezményeket is tudunk biztosítani!