Cégünk 25 éve van a piacon, célunk, hogy minden megrendelő számára a maximális hozzáértéssel, professzionális tudásunkkal végezzük el a kívánt munkákat.

Ki nem álmodozott már arról, hogy akár a lakásában egy falrészét, vagy a házának az alsó részét, kerti részét esetleg étteremét, irodáját, szállodáját megújítsa és terméskővel csinosítsa?

Úgy gondoljuk, hogy a terméskő általi díszítés a leglátványosabb, legtartósabb, legegyszerűbb megoldás arra, ha valaki szeretné megújítani, látványosan feldobni, az apróbb hibákat kijavítani a tulajdonában lévő területnek.

Út és falépítési anyagaink mind fagyállóságát mind kémiai összetételét figyelembe véve felhasználhatósági területét tekintve megbízható alapot biztosítanak a felhasználóinknak. Cégünk alapvető mottója, hogy első az ügyfél és az ő bizalmának az elérése.

Ezért is tudtunk és tudunk 25 éve a piacon működni és folyamatos profitot termelni, hiszen megrendelőink visszajárnak, illetve folyamatosan ajánlanak rokonaiknak, ismerőseiknek is.

Ezzel a példával szeretnénk Önöket is biztatni, hogy bátran keressék fel bányánkat és lépjenek velünk kapcsolatba a terméskő rendeléshez.

Hogy miért a mi cégünket érdemes választani a terméskő rendeléshez?

  • Csak a legnagyobb, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és a  legmodernebb technikával dolgoznak kollégáink, így tudunk folyamatosan és immár hosszútávon magas színvonalú kiszolgálást nyújtani megrendelőink számára.
  • Innovatív megoldásokkal törekszünk megrendelőink kéréseit megvalósítani a terméskővel kapcsolatban.
  • Ügyfeleink ötleteit, javaslatai bevonjuk a fejlesztési, újjáépítése tervezésekbe
  • A megrendelések rövid határidőn belüli teljesítjük, mégis minőségi  munkát tudunk biztosítani.