bányameddőA bányameddő tulajdonképpen  olyan  bányászati  terméket jelent amely hasznosítható ásványt már nem, vagy kitermelhető mennyiségben már nem tartalmaz . A célterméktől el lehet választani száraz úton a bányameddő anyagot a kitermelés során.

Tartalmaz agyagot és ennek köszönhetően a benne lévő kőanyaggal együtt olyan stabil jól tömöríthető alap készíthető amely statikailag az építmények útak csarnokok stb  biztos alapját képezik  .

Feldolgozás közvetlen környékén halmozzuk fel és meddőhányón tároljuk, innen biztosítjuk megrendelőink számára a termék eljuttatását.

 

Cégünk 1990-ben alakult, így azóta az általános kitermeléstől kezdve a  bonyolultabb, sokkal nagyobb tapasztalatot és tudást igénylő munkafolyamatokat is rövid időn belül, precízen, pontosan megtesszük.

Kezdetben cégünk csak a kisebb munkákra specializálódott, azonban rövid időben belül kollégáinkkal realizáltuk, hogy a  nagyobb méretű, hosszabb munkát igénylő folyamatok vállalására is megrendelést kell biztosítanunk.

Pontosan az ilyen jellegű munkákból adódik a legtöbb bányameddő kitermelés is, ezzel a termékkel kapcsolatban is munkatársaink megrendelőink rendelkezésére állnak!

 Miért a mi vállalkozásunk biztosítja a legjobb minőségű bányameddőt?

  • Megfelelő, magas tapasztalattal rendelkező szakember végezik a munkát.
  • Közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a cégünk!
  • Kiválló agyag illetve kőanyag tartalma biztosítja a tömöríthetőségét
  • A legolcsóbb töltö anyag