Ki nem álmodozott már azon, hogy egy gyöngyű sziklakerti kövekkel, növényekkel és virágokkal ellátott kerti ingatlanban élvezhesse és csodálhassa a tavaszt, nyarat vagy éppen az őszi éghajlatot a családdal.

Esetleg étteremmel, szállodával rendelkezik? Pár sziklakerti kővel hatásosan fel tudja dobni a kis kertet, melyet a vendégek is meg fognak csodálni! Ha pedig irodája teraszára, kertjébe szeretné elhelyezni a terméket a dolgozók meg fogják találni a keresett nyugalmat és pihenést a szünetükben a sziklakerti kövekkel díszített területen!

Bátran fordulhat cégünkhöz sziklakerti kő megrendelése miatt is. A kivételezéseink döntő többségét a terméskő, mészkő őrlemény vagy a gabion kő, műkő alapanyag termelése teszi ki, de sok megrendelőnk kérése alapján sziklakerti kövek termelésével is foglalkozunk!

Munkatársaink kiváló ízlés és segítőkészség mellett szakmai hozzáértéssel is állnak a készségükre!

Miért a mi cégünktől rendelje meg a sziklakerti köveket?

  • Magán személynek, szervezeteknek vagy vállalatoknak is vállaljuk a kitermelést
  • Kevés vállat lát el ilyen feladatot, a mi cégünk azonban biztosítja, hogy professzionális, megbízható, precízen dolgozó munkatársak végzik el a termék előállítását
  • Megbízható  gépeket használunk, márkája egyértelműen jelzi a tökéletes munkavégzést is
  • Országosan vállaljuk a megrendelések ellátását
  • Áraink egyedileg kerülnek kiszabásra, mindig körültekintően mérlegeljük az adott kedvezményeket. Az ár-érték aránya elsődleges szempont cégünknél
  • Garanciát vállalunk arra, hogy a sziklakerti  kitermelést biztonságosan végezzük el, a környezetet és munkatársainkat kímélve. Vannak ügyfeleink, akik azt a szempontot is mérlegelik, ezért is tartjuk fontosnak a megemlítését.
  • Biztosítsuk, hogy elégedett ügyfelekkel rendelkezzünk hosszabb ideje, mint más vállalatok